Obnovljen sportski teren u Zatonu

Kroz program redovnog održavanja sportskih terena i dječjih igrališta Upravnog odjela za komunalne djelatnosti i mjesnu samoupravu Grada Dubrovnika potpuno je obnovljen sportski teren Zaton - Soline, uz državnu cestu D8 u Zatonu.

 

U sklopu provedenih radova postavljen je novi sloj asfaltne podloge debljine pet centimetara, uklonjena je zastarjela oštećena metalna konstrukcija tribina te su izgrađene nove betonske tribine sa zaštitnom ogradom. Za košarku je postavljena potpuno nova konstrukcija s obručem, dok su dva malonogometna gola i dva mala gola obnovljeni i na njih su postavljene nove mrežice. Popravljena su i dvoja ulazna vrata, kao i pocinčana ogradna konstrukcija terena, a staro žičano pletivo zamijenjeno je novim visine oko pet metara. Popratni radovi obuhvatili su bojenje zidova, podzidova i tribina.

 

Potpuno novi izgled igrališta zaokružen je iscrtavanjem linija za mali nogomet, košarku i odbojku, kako bi ovaj novoobnovljeni teren bio funkcionalan za više sportova. Okoliš je hortikulturno uređen uklanjanjem raslinja i košnjom trave oko terena. Radove sanacije je izveo ugovorni izvođač Grada Dubrovnika, tvrtka Tehnogradnja d.o.o., a ukupan iznos investicije je 427.637,00 kuna s PDV-om.

lijevo
desno