Objavljen Javni poziv za prijavu projekata poticanja razvoja civilnog društva na otocima u 2023. godini

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije objavilo je Javni poziv za prijavu projekata poticanja razvoja civilnog društva na otocima u 2023. godini. Specifični cilj Javnog poziva je osnaživanje uloge i kapaciteta organizacija civilnog društva na otocima i to putem provedbe kvalitetnih projekata i inicijativa kojima se doprinosi poboljšanju kvalitete života otočnog stanovništva.

 

Prihvatljivi prijavitelji ovog Javnog poziva su isključivo organizacije civilnog društva (udruge, zaklade, sindikati, udruge poslodavaca, privatne neprofitne ustanove, pravne osobe vjerskih zajednica i zadruge) koje imaju sjedište i djeluju na otocima.

 

Prijavu na ovaj Javni poziv prijavitelji mogu podnijeti isključivo elektroničkim putem kroz sustav www.financijskepodrske.hr, dok je rok za podnošenje projektnih prijava 17. srpnja 2023. godine.

 

Osnovne informacije o Javnom pozivu kao i popratna dokumentacija objavljene su na mrežnoj stranici Ministarstva.

 

Također će se tijekom lipnja 2023. godine u organizaciji Ministarstva održati Online radionica namijenjena potencijalnim prijaviteljima na ovaj Javni poziv o čemu će se sve zainteresirane prijavitelje detaljnije obavijestiti naknadno.