Nova sportska podloga postavljena u školskoj dvorani OŠ Lapad

Završeni su radovi postavljanja nove podne obloge u sportskoj dvorani OŠ Lapad, a investicija je uključila i izvedbu hidro i toplinske izolacije čime je podignuta kvaliteta rada i izvođenja sportskih aktivnosti u lapadskoj školi.

 

Postavljena je polipropilenska sportska podloga nove generacije. Ovakve, vodootporne, podloge ističu se kvalitetom materijala te jednostavnim sustavom spajanja i održavanja. Protuklizne su te na taj način preveniraju ozljede, a zbog svojih karakteristika često se koriste za unutarnje sportske terene, posebno u školskim sportskim dvoranama.

 

Radovi zamjene podne površine sportske dvorane započeli su krajem studenog prošle godine, a izvela ih je tvrtka KL SPORT International d.o.o. iz Karlovca, dok je radove hidroizolacije provela tvrtka PALIR d.o.o. iz Solina. Nadzor je provela Tvrtka Canosa inženjering iz Trstenoga.

 

Ukupna vrijednost investicije, koja je uz materijal, dopremanje i postavljanje podloge, uključivala i uklanjanje dotrajale podloge kao i radove hidroizolacije te nadzor, iznosi 120 tisuća eura.

 

Prethodno je, podsjetimo, obnovljeno unutarnje i vanjsko sportsko igralište Osnovne škole Marina Getadlića. Na oba igrališta postavljene su polipropilenske sportske podloge te je i ta investicija financirana sredstvima Grada Dubrovnika kao osnivača škole.

 

lijevo
desno