Nastupom mladih dubrovačkih bendova u Klubu Orlando završio ovogodišnji ciklus radionica Foruma mladih

Forum mladih Grada Dubrovnika za školsku godinu 2021/22. završio je 20. svibnja nastupom dubrovačkih glazbenih sastava u Klubu Orlando. Suorganizator ove forumske priredbe bila je Udruga mladih Orlando, dok je organizator cjelokupnog ciklusa Foruma mladih Upravni odjel za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo. U ime organizatora priredbu je otvorio pročelnik Dživo Brčić, zahvalivši mladim glazbenicima što su nastavili svirati i za vrijeme pandemije te izrazivši zadovoljstvo novouređenom pozornicom i svirkom uživo.

 

Na obnovljenoj vanjskoj pozornici Kluba Orlando nastupili su mladi dubrovački bendovi: Oksidi, Super Sweet i Spirala iz Tvornice umjetnosti Podroom te Zgrada u Tokiju, Panatush i SFT iz Udruge mladih Orlando. Priredbu je znalački vodio Joško Puttilli.

 

Ovogodišnji ciklus Foruma mladih održao se u cijelosti, usprkos otežanim okolnostima uzrokovanim pandemijom. Dio se priredbi odvijao online, dio kombinirano, a završne dvije priredbe su se na zadovoljstvo izvođača i publike održale uživo. 

 

Forum mladih tradicionalno je završavao na Stradunu s dva kolažna programa s prethodnih radionica: "Što smo znali, to smo odabrali" u svibnju i "Gotovo je, gotovo!" u lipnju. Ove će se godine zbog racionalizacije troškova priredbe održati dva dana zaredom, 24. i 25. lipnja.

 

 

lijevo
desno