Najava završnice Dubrovačkog zimskog festivala u Uvali Lapad, Mokošici i TUP-u

Deseto jubilarno izdanje Dubrovačkog zimskog festivala završit će 6. siječnja 2024. raznovrsnim programima na nekoliko lokacija.

 

Programom “Valja nam i za pas zađest’” završit će “Šarena zima u Uvali”.

 

Izložbu fotografija sa svih događanja tijekom programa “Šarena zima u Uvali” priredio je član Foto kino kluba “Marin Getaldić” Vladimir Stojićević Kvale u Café baru Esperanza. Izložba će se otvoriti u 11 sati.

 

Zbog najave lošeg vremena u istom će se prostoru izvesti “Šareni plesni kolaž” Plesnog studija DuPoint s početkom u 12 sati.

 

Program “U iščekivanju Božića u Mokošici završit će priredbom “Svjetlost svijeta”.

 

Izložba likovnih radova djece pod nazivom “Svjetlost svijeta” otvorit će se u dvorani Župe Presvetog Spasitelja u 18,45 sati. Radovi su nastali na likovnoj radionici za djecu, koju je 16. prosinca 2023. vodila akademska slikarica Ivana Jovanović Trostmann .

 

Program će završiti u Crkvi Presvetog Spasitelja koncertom zbora Župe Presvetog Spasitelja uz pratnju Mokoških kolendara i nastupom klape “Amfora” s početkom u 19 sati.

 

Program “Tip top Tup” također će završiti 6. siječnja.  Udruga “Cirkus kolektiv” priredit je za djecu od 7 do 15 godina dvije iznimno zanimljive radionice. “Radionica svile” održat će se od 11,00 do 14,00 sati, a “Radionica hula hoop” od 15,00 do 16,00 sati.