Mladi dubrovački glazbenici gostovali u prijateljskom gradu Bad Homburgu

Početkom rujna ove godine mladi dubrovački bend pod nazivom Music Soul, pod vodstvom Žarka Dragojevića i Marka Grgurevića, gostovao je u prijateljskom gradu Bad Homburgu u Njemačkoj. Bend Music Soul sačinjavaju mladi glazbenici Arian Tahirović bas gitara, Alen Tahirović saksofon, Maro Missoni bubanj, Luka Kusalo, bas gitara, Leon Krile gitara i vokal, Karmen Bajević vokal i Ines Jerković klavijature. Ova grupa mladih glazbenika organizirano djeluje u programu razvoja bendova u udruzi Podroom u prostoru TUP-a.

 

Njemački domaćini priredili su dubrovačkoj grupi bogat i raznovrstan program. Središnji je događaj bio nastup benda Music Soul na kulturnoj manifestaciji Laternen fest. Na samom početku programa grupu je primio i pozdravio Dr. Alfred Etzroth, predsjednik gradskog vijeća grada Bad Homburga. Na otvaranju Laternen festa u E-werku grupi se obratio i gradonačelnik Alexander Hetjes te poželio dobrodošlicu i naglasio važnost povezivanja mladih dvaju prijateljskih gradova.

 

Osim glazbenog dijela programa dubrovački su mladi galzbenici, zajedno s kolegama iz Njemačke i Švicarske, sudjelovali u nizu edukativnih I zabavnih sadržaja u Bad Homburgu i Frankfurtu.

 

Ovo je gostovanje mladih dubrovačkih glazbenika nastavak razmjene mladih dvaju gradova prijatelja. U lipnju je u Dubrovniku gostovao mladi bend iz Bad Homburga pod nazivom Crystal Palace, koji je nastupio na završnoj priredbi Foruma mladih Grada Dubbrovnika pod nazivom “Gotovo je, gotovo!”.

 

 

--

lijevo
desno