Manifestacijom "Gotovo je, gotovo!" završio ovogodišnji ciklus radionica Foruma mladih

Manifestacijom "Gotovo je, gotovo!", koja je održana 10. lipnja na Stradunu, završio je ciklus radionica Foruma mladih za školsku godinu 2017/18. Ova manifestacija tradicionalno se organizira koncem školske godine kao poklon i zahvala brojnim sudionicima svih forumskih radionica: "O čemu sve pišemo", "Rukama složeno", "Smotra kolendara"; "Smotra filmskog i video stvaralaštva", "Drame i poezije!", "Mladi kantautori i bendovi", "Ples, ples, ples!" i "Što smo znali, to smo odabrali". Sudionike manifestacije i nazočnu publiku prigodnim je riječima pozdravila zamjenica gradonačelnika Jelka Tepšić.

Nastupile su plesne skupine iz dubrovačkih osnovnih i srednjih škola, učeničkih domova i studija, solo pjevači i bendovi, oduševivši brojnu domaću i inozemnu publiku na Stradunu. Čast da zatvori manifestaciju "Gotovo je, gotovo!" pripala je sjajnom mladom dubrovačkom bendu Nianse, koji je izvodio vlastite autorske pjesme. Podsjećamo da je bend Nianse uspješno gostovao na nedavno održanom festivalu mladih u gradu prijatelju Beyoglu u Turskoj.

Partneri ove formumske manifestacije bili su Dubrovačke ljetne igre i Turistička zajednica Grada Dubrovnika, koja je, prepoznavši turistički aspekt Foruma mladih, dala i značajnu financijsku podršku.
lijevo
desno