Javni poziv gospodarskim subjektima za razvoj nove ponude za digitalne nomade

Pozivamo zainteresirane subjekte na iskazivanje interesa za prilagodbu svojih ponuda i usluga za boravak digitalnih nomada u Dubrovniku, koje uključuju smještaj, ugostiteljstvo, prijevoz, trgovinu i druge društvene i uslužne djelatnosti u turizmu.

 

Cilj projekata koje je do sad Grad Dubrovnik u suradnji s Turističkom zajednicom Grada Dubrovnika provodio na animiranju digitalnih nomada za boravak u gradu jest diversifikacija turističke ponude te ostvarenje cjelogodišnjeg turističkog poslovanja.

 

Pozivamo zainteresirane poslovne subjekte i privatne iznajmljivače da dostave svoje ponude (cijene smještaja prilagođene dužem boravku, posebne popuste na usluge, posebne pakete za i sl,.)  namijenjene digitalnim nomadima putem  mail adrese digitalni.nomadi@dubrovnik.hr  od 19. rujna do 30. rujna 2021. godine.

 

Prikupljene ponude bit će uključene u nove proizvode TZ grada Dubrovnika (web-stranica)  i  grad Dubrovnik (Digital Nomad Card)  , a koje će putem marketinških kampanja biti promovirane ciljanoj javnosti.