Javni poziv za predlaganje projekata u području skrbi o obitelji za 2022.

Javne potrebe u području skrbi o obitelji, za koje se sredstva osiguravaju u Proračunu Grada Dubrovnika za 2022. godinu u razdjelu Upravnog odjela za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo jesu skrb o obitelji te poslovi kojima je cilj poboljšati postojeće stanje u navedenom području, a koje su od interesa za Grad Dubrovnik.

 

Financijska sredstva osiguravaju se za sufinanciranje javnih potreba čiji se sadržaj odnosi na pružanje izravnih socijalnih usluga korisnicima, kako bi se povećalo komplementarno djelovanje u zadovoljenju potreba ciljanih korisničkih skupina, izbjeglo dupliciranje usluga, poboljšala kvaliteta života  obitelji  i smanjila socijalna isključenost korisnika, otklonili ili ublažili socijalni rizici u ovim kategorijama. Ovaj javni poziv temelji se na razvoju sustava sprječavanja nasilja u zajednici, skrbi o žrtvama te rada s počiniteljima nasilja. Ovakav sustavan i komplementaran pristup proizašao je iz projekta BON koji je provodila udruga DEŠA u partnerstvu s Gradom Dubrovnikom.

 

Tekst Javnog poziva dostupan je ispod ove objave. 

 

Obrasci za prijavu, upute za prijavitelje kao i ostala natječajna dokumentacija mogu se preuzeti  u Upravnom odjelu za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo Grada Dubrovnika na adresi Iva Vojnovića 31, 20000 Dubrovnik te na web stranici Grada Dubrovnika (ispod ove objave).

 

Prijava na javni poziv digitalnim putem omogućena je na stranici Grada Dubrovnika na sljedećoj poveznici: 

https://www.dubrovnik.hr/obrazac-javni-poziv/?key=MTEyMDIyLTAyLTIxIDExOjM3OjE5