Izaslanstvo Grada na proslavi Dana Grada Vukovara

Izaslanstvo Grada Dubrovnika, predsjednik Gradskog vijeća Marko Potrebica, pročelnik Službe za unutarnju reiviziju Ivan Bajić i pročelnik Upravnog odjela za proračun, financije i naplatu Ante Vojvodić borave u Vukovaru od 2. do 4. svibnja povodom proslave Dana Grada i blagdana zaštitnika svetih Filipa i Jakova. 

 

Bogati program obilježavanja započeo je u subotu 29. travnja i trajat će do nedjelje 7. svibnja, a u srijedu je kod spomen obilježja na Memorijalnom groblju žrtava iz Domovinskog rata položen zajednički vijenac gradova i općina prijatelja Grada Vukovara kao znak sjećanja na poginule, nestale i ubijene hrvatske branitelje. Nakon polaganja vijenaca, uslijedilo je euharistijsko slavlje i svečana sjednica Gradskog vijeća održana u Hrvatskom domu, a kojoj su nazočili i predstavnici Grada Dubrovnika. 

 

U sklopu brojnih događanja u večernjim satima u srijedu održan je nastup brojnih kulturno-umjetničkih društava grada Vukovara, pod krilaticom “Volim lokalno” i koncert tamburaškog sastava “Bećarski inat”, dok se je za vikend previđen nastup Gradske glazbe Dubrovnik. 

 

Fotografije preuzete sa službene stranice Grada Vukovara

 

lijevo
desno