Hrvatski ragbijaški savez i ragbi klub Oxford na prijemu kod zamjenice Tepšić

Zamjenica gradonačelnika Grada Dubrovnika Jelka Tepšić i pročelnik Upravnog odjela za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo Dživo Brčić primili su u predvorju Kazališta Marina Držića Hrvatski ragbijaški savez i ragbi klub Oxford, organizatore međunarodne ragbi utakmice humanitarnog karaktera Hrvatska - Oxford te manifestacije „Dječji ragbi dani“ koja se održava ispred Kneževa dvora i Dubrovačke katedrale. Grad Dubrovnik je jedan od pokrovitelja humanitarne utakmice, a ovaj hvalevrijedan događaj također je podržao i s kupnjom 500 karata koje su podijeljene školama.

 

Zamjenica Tepšić se zahvalila Hrvatskom ragbijaškom savezu i ragbi klubu Oxford što su izabrali Dubrovnik za organizaciju događaja, naglasivši da je ovo odlična prilika za lokalnu zajednicu da se upozna s ragbijem. Glavni tajnik Hrvatskog ragbijaškog saveza Večeslav Holjevac se zahvalio na potpori pri organizaciji te je rekao da će ova utakmica biti samo prva u nizu koja će se organizirati u Dubrovniku.

 

Podsjećamo, utakmica Hrvatske i Oxforda održati će se na Gradskom stadionu Lapad s početkom u 15 sati, a sav prihod namijenjen je za pomoć malenoj Gogi Knego oboljeloj od cerebralne paralize   

lijevo
desno