Gradonačelnik obišao domove umirovljenika

Gradonačelnik

Ususret blagdanu Božića dubrovački gradonačelnika Mato Franković sa zamjenicom Jelkom Tepšić i pročelnikom za zdravstvo i socijalnu skrb Dživom Brčićem obišao je domove koji skrbe o osobama starije životne dobi. Uz poklone, gradonačelnik je donio i lijepe želje za Božić i novu godinu.

 

Prvo su obišli Thermoterapiju u Mokošici, a potom i Dom za strije osobe Dubrovnik, gdje su ih uz pratnju vd ravnateljice Vesne Babarović korisnici doma dočekali kolendom i božićnim pjesmama. Gradonačelnik Mato Franković upalio je i četvrtu adventsku svijeću, svijeću nade na njihovim adventskim vijencima.U blagdanskom raspoloženju dočekali su ih i umirovljenici Doma Domus Christi s ravnateljivom Mirjanom Vujnović. Uz recital, kolendu i božićne pjesme zahvalili su gradonačelniku na pomoći koju Grad Dubrovnik dodjeljuje domovima i koji je osigurao božićne poklone za sve korisnike domova.

 

Gradonačelnik je svima uputio lijepe želje za božićne blagdane, zahvaljujući na svemu što su današnji umirovljenici napravili kroz godine rada te najavio radove na budućem domu umirovljenika u Hotelu Gruž iduće godine, kao i početak radova na novom velikom domu umirovljenika ispod Opće bolnice Dubrovnik čija izgradnja bi trebala početi 2020. godine.

lijevo
desno