Gradonačelnik Franković primio predstavnike dežurnih službi

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković sa suradnicima primio je danas u gradskoj vijećnici predstavnike dubrovačkih dežurnih službi i tvrtki koje će se u novogodišnjoj noći brinuti o sigurnosti, održavanju reda i nesmetanom funkcioniranju Grada.

 

Prijemu su nazočili predstavnici Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, JVP Dubrovački vatrogasci, Zavoda za hitnu medicinu DNŽ, Opće bolnice Dubrovnik, Područnog ureda za zaštitu i spašavanje Dubrovnik, HGSS Stanice Dubrovnik, Lučke kapetanije Dubrovnik, Gradskog društva Crvenog križa Dubrovnik, Plovput te tvrtki Libertas, Vodovod, Elektrojuga Dubrovnik i Čistoće.

 

Uz čestitke za blagdane i prigodne poklone, gradonačelnik Franković zahvalio se na uspješnoj suradnji u 2019. godini i poželio sve najbolje u 2020., uz puno uspjeha i osobnog zadovoljstva.

 

- Danas se tradicionalno okupljamo uoči izazova u novogodišnjoj noći. Očekujemo veći broj gostiju kao i svake godine, ali vjerujem kako smo spremni i da će sve proći u najboljem redu. Zahvalio bih se na 2019. godini koja je bila na razini, naravno bilo je izazova kao i uvijek, ali sve smo odradili u odličnoj suradnji naših službi. U 2020. nastavljamo s novim izazovima. Dosada je sve dobro funkcioniralo i nema razloga da tako ne bude i dalje. – istaknuo je gradonačelnik Franković te poželio mirnu novogodišnju noć bez intervencija. Pročelnik HGSS-a Dubrovnik Zoran Čabrilo u ime svih službi zahvalio se na Gradu i gradskoj upravi na podršci i uspješnoj suradnji, te izrazio očekivanje da će se tako nastaviti i dalje.

lijevo
desno