Gradonačelnik Franković primio predstavnike dežurnih službi

Gradonačelnik

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković primio je danas u gradskoj vijećnici predstavnike dubrovačkih dežurnih službi i tvrtki koje će se u novogodišnjoj noći brinuti o sigurnosti, održavanju reda i nesmetanom funkcioniranju Grada.

 

Prijemu su nazočili predstavnici Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, JVP Dubrovački vatrogasci, Zavoda za hitnu medicinu DNŽ, Područnog ureda za zaštitu i spašavanje Dubrovnik, HGSS Stanice Dubrovnik, Lučke kapetanije Dubrovnik, Gradskog društva Crvenog križa Dubrovnik, Plovput te tvrtki Vodovod, Elektrojuga i Čistoće.

 

Uz prigodne poklone i čestitke za blagdane, gradonačelnik Franković zahvalio se na uspješnoj suradnji u 2018. godini i poželio sve najbolje u 2019., uz puno uspjeha i osobnog zadovoljstva.

 

„Uspješno smo odgovorili na sve izazove koji su bili pred nama. Dolazi nam 2019. godina, vjerujem da ćemo i dalje nastaviti surađivati kao i dosada. Grad Dubrovnik financijski potpomaže službe u okviru svojih mogućnosti i nastavit ćemo to raditi i ubuduće. Pred nama je novogodišnja noć u kojoj se očekuje veći broj posjetitelja kao i uvijek, a ja vjerujem da ste potpuno spremni i u pripravnosti kako bi sve prošlo u najboljem redu.“, istaknuo je gradonačelnik Franković.

 

Pročelnik HGSS-a Dubrovnik Zoran Čabrilo u ime svih službi zahvalio se na podršci i uspješnoj suradnji, te izrazio očekivanje da će se tako nastaviti i dalje, istaknuvši kako jedino sinergija svih službi daje željene rezultate. Svi su poželjeli mirnu novogodišnju noć bez intervencija.

lijevo
desno