Gradonačelnik Franković primio nagrađenu turističku djelatnicu Anu Bilić

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković, zamjenica gradonačelnika Jelka Tepšić i pročelnica Upravnog odjela za turizam, gospodarstvo i more Antonela Svilarić primili su danas nagrađenu turističku djelatnicu Anu Bilić, domaćicu hotela Sheraton Dubrovnik Riviera.

 

Ana Bilić dobitnica je nagrade  „Čovjek - ključ uspjeha, djelatnik godine“ u kategoriji djelatnik/ca hotelskog domaćinstva. Nagrade najzaslužnijim pojedincima u turizmu tradicionalno se dodjeljuju u sklopu najvećeg skupa turističkih djelatnika u Hrvatskoj – manifestacije Dani hrvatskog turizma, koja je ove godine održana u Župi dubrovačkoj.

 

Predstavnici Grada Dubrovnika čestitali su gospođi Bilić na ovom vrijednom priznanju dok joj je gradonačelnik Mato Franković zahvalio što je svojim radom pružila obol promociji turizma dubrovačkog područja kao turizma kvalitete i izvrsnosti posebno u ovom zahtjevnom razdoblju. Nagrađena djelatnica zahvalila je na pozivu, a istaknula je kako je priznanje rezultat dugogodišnjeg vrijednog rada i iskustva.

 

Gradonačelnik Franković u ponedjeljak, 15. studenog primit će i Lidiju Begić, turističku vodičicu, koja je u svojoj kategoriji na Danima hrvatskog turizma također nagrađena kao djelatnica godine.

lijevo
desno