Gradonačelnik Franković čestitao novoizabranom presjedniku DPDS-a Vedranu Kosoviću

Gradonačelnik

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković uputio je čestitku novoizabranom predsjedniku Društva prijatelja dubrovačke starine Vedranu Kosoviću. Ujedno, gradonačelnik je na izboru čestitao i potpredsjedniku Društva Toniju Kursaru te tajniku Maru Kapoviću. Tekst čestitke glasi:

 

 

Poštovani predsjedniče Društva prijatelja dubrovačke starine gospodine Kosović,

 

Ovim putem Vama te potpredsjedniku Kursaru i tajniku Kapoviću upućujem čestitke na izboru na ove odgovorne funkcije.

 

Vašim izborom Društvo prijatelja dubrovačke starine pokazalo je spremnost u započinjanju novog poglavlja u svome višedesetljetnom i postojanom radu, a koje uključuje i transformaciju Društva prema potpunoj transparentnosti poslovanja.

 

Grad Dubrovnik će i dalje biti partner Društvu, a misija nam je, uvjeren sam, ista – u sinergiji i u kontinuitetu obnavljati i održavati spomeničku baštinu kako bi je očuvali i budućim generacijama predali u najboljem stanju, baš kao što su je i nama predali prethodni skrbnici.

 

Pred Vama su neminovno brojni izazovi i uvjeren sam kako ste spremni odgovoriti na sve. Najveći među njima postavlja pitanje kako Društvo približiti našim sugrađanima. Ako podignete ukupnu razinu transparentnosti i otvorite Društvo dubrovačkom puku uvjeren sam nećete pogriješiti.

 

Uz želje za dobru suradnju i međusobno uvažavanje srdačno Vas pozdravljam.  

 

S poštovanjem,

 

Mato Franković