Grad Dubrovnik donirao knjige za knjižnicu Centra za mlade Dubrovnik

Upravni odjel za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo, nastavljajući uspješnu dugogodišnju suradnju s Društvom dubrovačkih pisaca, otkupio je najnovija izdanja tog Društva te ih donirao za knjižnicu Centra za mlade Dubrovnik. 

 

Primopredaja knjiga održala se 29. siječnja u prostoru Centra za mlade. Tom prigodom je pročelnik Upravnog odjela za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo Dživo Brčić uručio Povelju za uspješno provedenu NAJ AKCIJU 2020. pod nazivom Street Art Festival voditeljici projekta Mirni Jokić.

 

Podsjetimo, Središnji koordinacijski odbor akcije "Gradovi i općine prijatelji djece" dodijelio je 21. prosinca 2020. povelju Gradu Dubrovniku za Street Art Festival, akciju kojom je poboljšan i uljepšan život djece. Street Art Festival održao se koncem 2019. godine u sklopu uspješnog gradskog programa Šarena zima u Uvali Dubrovačkog zimskog festivala, kad su djeca i mladi pod vodstvom dubrovačkih umjetnica Lene Kramarić i Petrunjele Vuković oslikali mural na dječjem igralištu u Uvali te mural na dubrovačkom autobusnom kolodvoru ispred ulaza u Centar za mlade Dubrovnik.

 

Street Art Festival nastavio se i u prosincu 2020. godine oslikavanjem murala na samom ulazu u Centar za mlade Dubrovnik.

lijevo
desno