Sjajni nastupi dubrovačkih plesnih skupina na priredbi Foruma mladih "Ples, ples, ples!"

Završnica sedme radionice Foruma mladih Grada Dubrovnika pod nazivom "Ples, ples, ples!" održla se u Kazalištu Marina Držića 7. svibnja 2024.

 

U prepunom dubrovačkom kazalištu sjajne su nastupe imale plesne skupine iz dubrovačkih škola i plesnih studija. Priredbu je pripremila i koordinirala Zrinka Japunčić, dok je voditelj priredbe bio Žarko Dragojević.

 

Sudionicima i mentorima plesne radionice Foruma mladih čestitao je na talentu i sjajnim postignućima zamjenik pročelnika Upravnog odjela za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo Miho Katičić, istaknuvši kako je Forum mladih Grada Dubrovnika prepoznat kao primjer dobre prakse diljem Hrvatske i u inozemstvu, od nacionalnih udruženja "Gradovi i općine prijatelji djece" i Hrvatske mreže zdravih gradova do prijeteljskog grada Montereya u Kaliforniji.

 

Cjelogodišnja manifestacija stvaralaštva djece i mladih Forum mladih Grada Dubrovnika svoju će završnicu za ovu pedagošku godinu imati 13. i 14. lipnja 2024. priredbama "Što smo znali, to smo odabrali" i "Gotovo je, gotovo!" na vanjskoj pozornici tvrđave Revelin. 

 

lijevo
desno