DUBROVAČKA STANOGRADNJA: Prijedlog Liste reda prvenstva

Nakon provedenog javnog poziva koji je trajao od 5. veljače do 22. ožujka 2022. godine, Povjerenstvo za provjeru  administrativne ispravnosti pristupilo je otvaranju i pregledu zahtjeva te uputilo administrativno ispravne zahtjeve Povjerenstvu za provedbu postupka i odlučivanje o najmu stanova koje je zaprimljene zahtjeve bodovalo.

 

Slijedom navedenog, sukladno Odluci o davanju u najam stanova u vlasništvu Grada Dubrovnika u svrhu rješavanja stambenog pitanja mladih i mladih obitelji na području grada Dubrovnika Povjerenstvo za provedbu postupka i odlučivanje o najmu stanova utvrdilo je prijedlog Liste reda prvenstva OVDJE.

 

Podnositelj zahtjeva ima pravo prigovora na utvrđeni redoslijed u prijedlogu Liste reda prvenstva kao i na neuvrštavanje na prijedlog Liste reda prvenstva u roku od 8 (osam) dana od dana objave 2. svibnja 2022. godine, iste na internetskim stranicama i oglasnoj ploči Grada Dubrovnika.

 

Prigovor se podnosi Povjerenstvu za rješavanje prigovora u pisanom obliku i predaje neposredno u pisarnicu Grada Dubrovnika na adresu: Gundulićeva poljana 10, 20000 Dubrovnik ili šalje preporučeno poštom na adresu: Grad Dubrovnik, Pred Dvorom 1, 20000 Dubrovnik. 

 

Nakon što Povjerenstvo za rješavanje prigovora odluči o prigovorima, na prijedlog Povjerenstva za provedbu postupka i odlučivanje o najmu stanova Gradonačelnik utvrđuje Konačnu listu reda prvenstva.

 

 

 

Dokumenti uz članak
Tablica liste prvenstva.pdf
Tablica liste prvenstva.pdf
Tablica liste prvenstva.pdf