DUBROVAČKA STANOGRADNJA – utvrđen prijedlog Liste prvenstva, slijedi rok za prigovore

Nakon provedenog javnog poziva koji je trajao od 17. rujna do 2. studenoga 2022. godine za dodjelu u najam 26 stanova u Mokošici, Povjerenstvo za provjeru administrativne ispravnosti pristupilo je otvaranju i pregledu zahtjeva te uputilo administrativno ispravne zahtjeve Povjerenstvu za provedbu postupka i odlučivanje o najmu stanova koje je zaprimljene zahtjeve bodovalo.

 

Podnositeljima zahtjeva i ovog puta omogućen je uvid u dokumentaciju nakon čega je, sukladno Odluci, Povjerenstvo za provedbu postupka i odlučivanje o najmu stanova utvrdilo prijedlog Liste reda prvenstva (OVDJE).

 

Podnositelj zahtjeva ima pravo prigovora na utvrđeni redoslijed u prijedlogu Liste reda prvenstva kao i na neuvrštavanje na prijedlog Liste reda prvenstva u roku od 8 (osam) dana od dana objave 27. prosinca 2022. godine, iste na internetskim stranicama i oglasnoj ploči Grada Dubrovnika.

 

Prigovor se podnosi Povjerenstvu za rješavanje prigovora u pisanom obliku i predaje neposredno u pisarnicu Grada Dubrovnika na adresu: Gundulićeva poljana 10, 20000 Dubrovnik ili šalje preporučeno poštom na adresu: Grad Dubrovnik, Pred Dvorom 1, 20000 Dubrovnik. 

 

Nakon što Povjerenstvo za rješavanje prigovora odluči o prigovorima, na prijedlog Povjerenstva za provedbu postupka i odlučivanje o najmu stanova Gradonačelnik utvrđuje Konačnu listu reda prvenstva.

 

Podsjetimo, od 26 nekretnina koji se dodjeljuju u najam, deset stanova je iz kategorije 1 – jednosoban stan za mladu osobu ili mladu obitelj do dva člana, sedam stanova iz kategorije 2 je jednoipolsobno i dvosobno namijenjenih za obitelj od tri do četiri člana, dok je ukupno devet dvoipolsobnih stanova  iz kategorije 3 namijenjeno obiteljima od pet i više članova.