Članice Centra za mlade Dubrovnik usvojile Strateški plan za razdoblje od 2021. do 2023.

Udruge povezane Ugovorom o poslovno-tehničkoj suradnji na platformi Centra za mlade Dubrovnik na koordinacijskom online sastanku, održanom 15. ožujka, usvojile su Strateški plan Centra za mlade Dubrovnik za razdoblje od 2021. do 2023. Sastanku su nazočili pročelnik i djelatnici Upravnog odjela za obrazovanje, šport, socijalnu skrb Dživo Brčić, Miho Katičić i Marko Grgurević. 

 

Strateški plan Centra za mlade Dubrovnik kvalitetan je i sveobuhvalan dokument, koji je temelj za unaprjeđenje partnerskog odnosa s Gradom Dubrovnikom, kao i za značajnije povlačenje sredstava iz nacionalnih i europskih fondova. Uz analizu postojećeg stanja, ovaj strateški dokument donosi i analizu konteksta i relevantnih politika, analizu vanjskog i unutrašnjeg okruženja (SWOT i PESTE), misiju, viziju i vrijednosti Centra, izvore financiranja te strateške ciljeve za razdoblje od 2021. do 2023. Na sastanku je prihvaćen i nacrt Akcijskog plana Centra za mlade za 2021.

 

Važna tema sastanka bila je i zajednička revizija i prijedlog preustroja upravljačkog modela Centra za mlade i pojedinih radnih skupina unutar Prostorno-tehničkog i Programskog vijeća.

 

Predstavnici Grada Dubrovnika aktivno su sudjelovali po svim temama sastanka, iznijevši recentne napore Grada Dubrovnika na osiguranju prostornih, sigurnosno-tehničkih i financijskih preduvjeta za održivost Centra za mlade.

lijevo
desno