Brončani malonogometaši Squarea na prijemu u Gradu

Gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković i zamjenica gradonačelnika Jelka Tepšić primili su danas u gradskoj vijećnici malonogometaše kluba Square i predstavnike uprave kluba povodom osvajanja brončane medalje na Superkupu u Makarskoj.

 

Do trećeg mjesta nogometaši dubrovačkog Squarea proteklog su vikenda stigli nakon boljeg izvođenja penala s rezultatom 5:3 nad Olmissumom, futsal klubom iz Omiša.   

 

Predstavnici Grada iskazali su u ovoj prigodi zadovoljstvo na postignutom uspjehu. 

 

"Čestitam vam na odličnom rezultatu ostvarenom u Makarskoj. Pratimo vas i vjerujemo da idete u željenom pravcu, a to je da budete prvaci Hrvatske. Vjerujemo u vaše mogućnosti i kvalitete. Ono što bi posebno istaknuo jest činjenica kako naši sugrađani gaje poseban interes prema ovom sportu, a dokaz za to je ispunjena dvorana u Gospinom polju svaki puta kada ste vi na terenu. To je poruka podrške upućena vama kao i vjera u sve vas. Vi ste primjer i motiv mladim naraštajima da se i oni okušaju u ovoj vrsti sporta ili pak nekom njemu sličnom", riječi su gradonačelnika upućene brončanim malonogometašima. 

 

Na kraju prijema kapetan MNK Square Hrvoje Cvjetković uručio je gradonačelniku Frankoviću prigodni poklon, zahvalivši mu pritom na kontinuiranoj podršci. 

 

lijevo
desno