"Božić u Svetoj Obitelji" obogatio ovogodišnji Dubrovački zimski festival

Program "Božić u Svetoj Obitelji" novost je devetog izdanja Dubrovačkog zimskog festivala. Program organizira Uduga mladih "Sveti Ivan Pavao II" iz Mokošice uz potporu Župe Svete Obitelji iz Mokošice i Upravnog odjela za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo Grada Dubrovnika.

 

Iznimno bogat i raznovrstan program odvijat će se na posebno uređenoj pozornici ispred Kluba mladih "Sveti Ivan Pavao II" te u obližnjim klupskim prostorijama.

 

Program "Božić u Svetoj Obitelji" otvorit će se 3. prosinca u 16 sati uz nastup tria "Laus" i druženje mladih uz prigodnu glazbu.

 

Veliki obol programu "Božić u Svetoj Obitelji" dala je Zajednica tehničke kulture Grada Dubrovnika, koja će organizirati brojne radionice za djecu i mlade Mokošice, kao što su izrada božićnih ukrasa 3D olovkom, izrada predmeta s božićnim motivima pirografijom te papercraft radionice "Borovi i zvijezde od kartona".

 

Uz nastup tria "Laus" program "Božić u Svetoj Obitelji" će upotpuniti i uljepšati Dječji zbor Dubrovnik kolendom Mokošici, Kulturno drušvo "Aster" lutkarskom predstavom za djecu "Božićna jelka" te Uduga mladih "Sveti Ivan Pavao II" igrokazom "Priča o pravom Božiću". U okviru programa održat će se i proslava blagdana Svete Obitelji uz nastup klape Ragusa Vecchia.

 

Poseban pečat programu "Božić u Svetoj Obitelji" dat će poznata dubrovačka akademska slikarica Ivana Jovanović Trostmann, koja će voditi likovne radionice za djecu i mlade te prirediti završnu izložbu njihovih likovnih radova pod nazivom "Svjetlost svijeta" na blagdan Sveta tri kralja.

 

 

Dokumenti uz članak
BOŽIĆ U SVETOJ OBITELJI.pdf
BOŽIĆ U SVETOJ OBITELJI.pdf
BOŽIĆ U SVETOJ OBITELJI.pdf