Bogat i raznovrsan program "Obitelj - drugo ime za ljubav" u Uvali Lapad

Dosad najbogatiji i najraznovrsniji program u okviru manifestacije “Šarena zima u Uvali” Dubrovačkog zimskog festivala pod nazivom “Obitelj - drugo ime za ljubav” održao se 30. prosinca 2023. 

 

Program je započeo radionicom “Šareni strujni krug” u organizaciji Informatičkog kluba Futura i Zajednice tehničke kulture Grada Dubrovnika u Café baru Esperanza.

 

Potom je na pozornici kod fontane svoj šareni plesni kolaž izveo višestruko nagrađivani Plesni studio Step&Jazz.

 

Informatički klub Futura i Zajednica tehničke kulture Grada Dubrovnika organizirali su još jednu djeci zanimljivu radionicu o robotici.

 

Programu “Šarena zima u Uvali” na sjajan se način pridružilo Društvo Naša djeca Dubrovnik, organiziravši niz zanimljivih igara u kojima su zajedno sudjelovala djeca i njihovi roditelji.

 

Program “Obitelj - drugo ime za ljubav” okočan je sjanim glazbenim nastupima dvaju mladih dubrovačkih bendova "Spirala" i "Rock Palace" na festivalskoj pozornici kod fontane.

 

Program je znalački je vodila i animirala publiku Tanja Baletić.

 

Organizator cjelokupnogi programa “Šarena zima u Uvali” je Upravni odjel za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo, a partner programa je Café bar Esperanza.

 

 

 

 

 

 

 

lijevo
desno