50. OBLJETNICA DJELOVANJA OSNOVNE ŠKOLE LAPAD Zamjenica Tepšić uputila čestitke bivšem i sadašnjem stručnom osoblju, djelatnicima i svim učenicima

 

Zamjenica gradonačelnika Jelka Tepšić i pročelnik Upravnog odjela za obrazovanje, sport, socijalnu skrb i civilno društvo Dživo Brčić sudjelovali su ove srijede na svečanom program obilježavanju 50 godina rada i djelovanja Osnovne škole Lapad. 

 

U ovoj prigodi zamjenica Tepšić, kao jedan od bivših učenica lapadske škole, iskazala je posebno zadovoljstvo sudjelovanjem u svečanom programu, čestitavši pritom ravnateljici Nikolini Soko, vrijednim nastavnicama, nastavnicima i ostalom stručnom osoblju na predanosti, razumijevanju, nesebičnosti, entuzijazmu i želji kroz sve protekle godine rada. U svom emotivnom izlaganju zahvalila je ispred gradske uprave čitavom sadašnjem i bivšem osoblju škole, što su kroz sve protekle godine, uvijek, stavljali u središte svog rada učenika, njegov osobni razvoj i odgoj, pripremajući ga time za brojne životne izazove. Posebno je istaknula činjenicu kako Osnovna škola Lapad bilježi sjajne uspjehe, rezultate i statistike te se time svrstava u jednu od najuzornijih odgojno-obrazovnih ustanova. Uputila je čestitke i svim roditeljima učenika koji pohađaju i pohađali su lapadsku školu,  na njihovom neumornom angažmanu, volji i strpljenju u svrhu što kvalitetnijeg odrastanja, socijalizacije i savladavanja školskih obaveza. 

 

Ravnateljica škole Nikolina Soko zahvalila je okupljenima na dolasku i zajedničkoj proslavi, naglasivši kako su svi koji su pohađali i djelovali unutar obrazovne ustanove na Glavici, značajno pridonijeli ostvarivanju vizije i misije škole.

 

Proslavi ove velike obljetnice jedne od dubrovačkih škola nazočili su zamjenica ravnateljice Caritasa Dubrovačke biskupije Marija Đurović, župnik Župe sv. Mihajla don Robert Čibarić, ravnatelj Doma Marina Držića Nikša Matić, ravnatelj Umjetničke galerije Dubrovnik Tonko Smokvina, ravnateljice osnovnih škola na području Grada Dubrovnika, predstavnici Školskog odbora OŠ Lapad i vijeća roditelja, bivše ravnateljice i danas umirovljeni stručni suradnici i djelatnici. 

 

 

lijevo
desno