3D šetnja pročistačem pitke vode u Komolcu

koronavirus

Na internetskoj stranici Vodovoda Dubrovnik moguće je virtualno prošetati uređajem za pročišćavanje pitke vode u Komolcu. Vodovod Dubrovnik omogućio je svima koji to žele da virtualnim putem iz udobnosti svojih domova posjete ovo ključno postrojenje koje omogućava sigurnu opskrbu pitkom vodom Dubrovniku.

 

„U skladu s preporukama zdravstvenih djelatnika da se za vrijeme ove zdravstvene krize ne izlazi iz svojih domova, Vodovod je omogućio svima da prošeću ovim nama iznimno bitnim objektom koji sada osigurava opskrbu pitkom vodom Grada Dubrovnika kroz cijelu godinu, bez obzira na vremenske uvjete. Zato sve pozivam da ostanu doma i putem svojih kompjutera, tableta ili mobitela upute se na virtualnu šetnju našim postrojenjem u Komolcu“, rekao je predsjednik Uprave Vodovoda Lukša Matušić koji je izrazio svoje zadovoljstvo činjenicom da se ovim projektom Vodovod Dubrovnik pridružio sve većem broju tvrtki i ustanova u Hrvatskoj koji nude virtualne obilaske svojih prostora.

 

3D šetnja ovim objektom moguća je na poveznici ili putem web lokacije: http://vodovod-dubrovnik.hr/stranica/uredaj-za-prociscavanje-pitke-vode-45.