25 godišnjica djelovanja Hrvatsko-austrijskog društva Dubrovnik

Zamjenica gradonačelnika Grada Dubrovnika Jelka Tepšić i pročelnica Upravnog odjela za kulturu i baštinu Julijana Antić Brautović primili su danas veleposlanika Republike Austrije u Republici Hrvatskoj Josefa Markusa Wuketicha te direktoricu Austrijskog kulturnog foruma Zagreb Marinu Chrystoph.

 

 

Povodom prijemu je 25 godišnjica djelovanja Hrvatsko-austrijskog društva Dubrovnik te je stoga prijemu nazočila i predsjednica tog društva Branka Martinović-Vuković.

 

Naime, upravo obilježavajući ovaj jubilej Austrijski kulturni forum iz Zagreba i Hrvatsko-austrijsko društvo Dubrovnik, u suradnji s Dubrovačkim muzejima i Dubrovačkim simfonijskim orkestrom te uz potporu Grada Dubrovnika i Zračne luke Ruđer Bošković večeras u atriju Kneževa dvora organiziraju autorski koncert jazz trija Bonačić/ Corvino/ Lipić na kojem će biti izvedena djela s najnovijeg albuma troje autora i promoviran novi album.

 

Na prijemu je istaknuto kako se u 2024. obilježava i 30 godišnjica uspostavljanja suradnje s drugim po veličini austrijskim gradom Grazom, s kojim Dubrovnik dijeli status grada prijatelja od 1994. godine.

lijevo
desno