Dubrovnik Card

Dubrovačka kartica je ključ koji otvara vrata najznačajnijim znamenitostima grada Dubrovnika i Cavtata omogućavajući vlasniku kartice brojne popuste i uštede u novcu kroz razne pogodnosti.

 

Ovisno o dužni boravka u Dubrovniku i okolici možete izabrati: dnevnutrodnevnu i tjednu Dubrovačku karticu.

 

Dnevna Dubrovačka kartica je jedinstvena ulaznica koja vam omogućava besplatan ulaz u 9 kulturno – povijesnih znamenitosti, top znamenitosti grada Dubrovnika.

 

Trodnevna i tjedna Dubrovačka kartica su jedinstvene ulaznice koja vam omogućavaju besplatan ulaz u 10 kulturno – povijesnih znamenitosti, 9 top znamenitosti grada Dubrovnika i 1 znamenitost Cavtata. Kupnjom Dubrovačke kartice dobiti ćete i autobusnu kartu koja vam omogućava vožnju javnim gradskim prijevozom na području grada Dubrovnika, a uz trodnevnu i tjednu Dubrovačku karticu dobiti ćete i kupone za prigradsku vožnju koje možete iskoristiti za posjet Cavtatu.

 

Uz već nabrojene uštede i pogodnosti kupnjom Dubrovačke kartice omogućeno vam je i korištenje popusta, posebno kreiranih za kupce Dubrovačke kartice u mnogobrojnim restoranima, suvenirnicama, turističkim agencijama.

 

Više o Dubrovačkoj kartici pročitajte na http://www.dubrovnikcard.com/