Dubrovnik Pass

Dubrovnik Pass je ključ koji otvara vrata najznačajnijim znamenitostima grada Dubrovnika i Cavtata omogućavajući vlasniku kartice brojne popuste i uštede u novcu kroz razne pogodnosti.

 

Ovisno o dužni boravka u Dubrovniku i okolici možete izabrati: dnevnu, trodnevnu i tjednu Dubrovnik Pass.

 

Dnevni Dubrovnik Pass je jedinstvena ulaznica koja vam omogućava besplatan ulaz u devet kulturno – povijesnih znamenitosti, top znamenitosti grada Dubrovnika.

 

Trodnevni i tjedni Dubrovnik Pass su jedinstvene ulaznice koja vam omogućavaju besplatan ulaz u 10 kulturno – povijesnih znamenitosti, devet top znamenitosti Grada Dubrovnika i jednu znamenitost Cavtata. Kupnjom Dubrovnik Passa dobiti ćete i autobusnu kartu koja vam omogućava vožnju javnim gradskim prijevozom na području Grada Dubrovnika, a uz trodnevni i tjedni Dubrovnik Pass dobit ćete i kupone za prigradsku vožnju koje možete iskoristiti za posjet Cavtatu.

 

Uz već nabrojene uštede i pogodnosti kupnjom Dubrovnik Passa omogućeno vam je i korištenje popusta, posebno kreiranih za kupce Dubrovnik Passa u mnogobrojnim restoranima, suvenirnicama, turističkim agencijama.

 

Više o Dubrovnik Passu pročitajte na www.dubrovnikpass.com

lijevo
desno