Zlatni vozači Auto kluba Dubrovnik Racing na prijemu kod gradonačelnika

Gradonačelnik Mato Franković primio je danas vozače Auto kluba Dubrovnik Racing, povodom osvajanja Prvenstva Hrvatske.

 

Vozačima dubrovačkog Auto kluba, Maru Franiću, Žarku Knegu i članu uprave kluba Nikši Stahoru gradonačelnik Franković čestitao je i izrazio iskreno zadovoljstvo zbog postignutog sjajnog rezultata na natjecanju koje se održalo početkom rujna u Češkoj.

 

„Iznimno smo ponosni i sretni zbog osvojenog zlatnog odličja kojeg ste nam iz Brna donijeli u naš Dubrovnik. Klupski uspjeh i uspjeh dubrovačkog sporta u budućnosti uz Vas je može se slobodno reći, zagarantiran“ istaknuo je gradonačelnik u ovoj prigodi.

 

Tijekom prijema članovi kluba Auto kluba Dubrovnik Racing iznijeli su vlastita iskustva i doživljaje sa natjecanja naglasivši pritom kako je obrana naslova prvaka i ostvarena pobjeda na Prvenstvu Hrvatske posvećena Dubravku Čikoru, legendi hrvatskog automobilizma koji je dao nemjerljiv doprinos Auto klubu Dubrovnik Racing i razvoju dubrovačkog sporta. 

 

Gradonačelnik Franković kazao je kako će Grad Dubrovnik nastaviti pratiti i podržavati rad Auto kluba, kako bi i u nadolazećim vremenima nastavili nizati brojna sportska ostvaranje. 

lijevo
desno