Zlatni dubrovački vaterpolisti na prijemu kod gradonačelnika

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković, zamjenica gradonačelnika Jelka Tepšić i privremena pročelnica Upravnog odjela za poslove gradonačelnika Marijeta Hladilo primili su danas zlatne dubrovačke vaterpoliste, hrvatske reprezentativce i osvajače titule Svjetskih prvaka na prvenstvu održanom u Budimpešti 29. srpnja.
 

Ovom prilikom gradonačelnik Franković još jednom je čestitao dubrovačkim vaterpolistima na veličanstvenom uspjehu i pobjedi ističući kako je Grad Dubrovnik uvijek bio i bit će partner vaterpolskom klubu Jug CO i njegovim igračima.

"Dubrovnik i Jug su oduvijek bili jedno. Vaši uspjesi su neupitni kao i financijska potpora Grada Dubrovnika. Iskreno se veselimo svakom vašem novom uspjehu kao i uspjesima vaših najmlađih članova jer sport je naša budućnost", kazao je gradonačelnik Franković.

Podsjetimo, Hrvatska vaterpolo reprezentacija pobjedom u finalu nad Mađarskom (8-6) osvojila naslov svjetskih prvaka, a čak osam članova zlatne reprezentacije su sadašnji i nekadašnji članovi VK Jug CO.

Marko Bijač, Marko Macan, Loren Fatović, Maro Joković, Andro Bušlje, Sandro Sukno, Luka Lončar, i Xavi Garcia ispisali su novu stranicu povijesti dubrovačkog i hrvatskog vaterpola.

Uz zlatne reprezentativce prijemu su nazočili i dopredsjednik Juga i član Upravnog odbora Hrvatskog vaterpolo saveza Tomislav Dumančić i direktor Juga i član Stručnog savjeta  Hrvatskog vaterpolo saveza.

lijevo
desno