Zbog montaže elemenata nosive čelične konstrukcije na placi Gruž dolazit će do prekida prometa Obalom Stjepana Radića na 30 minuta svaka dva sata

Zbog izvođenja zahtjevnih radova montaže nosive čelične konstrukcije u sklopu rekonstrukcije place Gruž investitora Sanitat d.o.o., u petak, 19. siječnja dolazit će do povremenog zatvaranja prometa Obalom Stjepana Radića.

 

Naime, zbog potrebe dopreme, prijenosa i montaže drugog kontingenta elementa nosive čelične konstrukcije tržnice Gruž promet Obalom Stjepana Radića će se u petak zatvarati na trideset minuta svaka dva sata od 9:00 do okvirno 19:00 sati. Promet svim vozilima, osim interventnim, bit će onemogućen u polusatnim intervalima (koliko otprilike traje iskrcaj elemenata čelične konstrukcije s kamiona i njihov prebačaj na tržnicu). Prolazak u ostalom vremenu dozvolit će se, a sukladno situaciji na terenu.

 

Građani se mole za razumijevanje i strpljenje zbog očekivanih većih gužvi u prometu te se upućuju na alternativne pravce kretanja.

 

Kako bi se osiguralo što urednije odvijanje prometa s manje zastoja, djelatnici prometnog redarstva rasporedit će se na križanju na Solskoj bazi te će se kao zaobilazna cesta za kretanje vozila koristiti ulica Andrije Hebranga (dvosmjerno) i ulice Dr. Ante Starčevića - Splitski put - Vladimira Nazora.

 

Prometni redari upravljat će prometom i na križanju Ilijna glavica gdje se očekuje veće prometno opterećenje.

 

Tijekom čitavog trajanja radova javni gradski prijevoz odvijat će se alternativnim pravcima o čemu će javnost detaljno obavijestiti Libertas Dubrovnik.

lijevo
desno