Završna manifestacija Foruma mladih: pjesma i ples razveselili Stradun

Forum mladih pod nazivom "Gotovo je gotovo" kojim se tradicionalno obilježio kraj školske godine održan je u nedjelju na Stradunu, a brojnoj publici dubrovačka djeca i mladi pokazali su na čemu su vrijedno radili tijekom cijele školske godine uz svoje mentore.
 

Manifestaciju je otvorila zamjenica gradonačelnika Jelka Tepšić koja je uputila čestitke svim sudionicima Foruma mladih.

"Svima vama koji se tijekom cijele godine trudite i radite, želim poručiti da vam ne bude teško jer su ples i pjesma velika radost koja vas oplemenjuje stoga nastavite tako i dalje. Pohvaljujem i sve vaše odgajatelje i nastavnike koji se silno trude s vama u kreiranju cijelog ovog programa, a napose mame i tate koje vas dovoze i odvoze kako biste mogli sudjelovati u ovim programima. Veliko "Bravo" i čestitke svima", kazala je zamjenica Tepšić.

Osim kolažnog programa plesnih i glazbenih točaka djece i mladih, brojna publika na Stradunu imala je priliku čuti i grupu Pelegrin s pjevačima Vedranom Ljubenkom i Mahirom Kapetanovićem koji su postigli odličan uspjeh na natjecanju Voice – najljepši glas Hrvatske.

Manifestaciju „Forum mladih“ pod nazivom „Gotovo je gotovo“ organizirao je Grad Dubrovnik uz pokroviteljstvo hrvatskog društva skladatelja  HDS-ZAMP.

lijevo
desno