Zamjenica Tepšić sudjelovala na tradicionalnom panelu kongresa hotelijera

Zamjenica gradonačelnika Jelka Tepšić sudjelovala je na tradicionalnom panelu kongresa hotelijera u organizaciji UPUHH-a, koji se održao 23. i 24. studenog 2017. godine u Zagrebu, kao svojevrsna retrospektiva tekuće turističke godine.
 

Dvadeseti kongres hotelijera pod nazivom “Pravila igre zvane turizam” otvoren je centralnom temom "Globalne investicije i njihov utjecaj na destinacije", kojom su predstavljeni izazovi s kojima se hotelijeri susreću u odnosu na pravne okvire, održivo poslovanje, masovni turizam, cikluse sezonalnosti i različite oblike turizma.

Program je nastavljen panelom o održivom poslovanju, a završen je analiziranjem mogućnosti koje pružaju različiti oblici hrvatskog turizma. Glavni cilj održanih panela bio je odgovoriti na pitanja od zajedničkog interesa, predstaviti nova pravila igre zvane turizam koje diktira globalno turističko okruženje i učvrstiti suradnju na još jednom susretu profesionalaca struke, kako domaćih tako i stranih.

Tijekom održavanja kongresa i proslave četvrt stoljeća postojanja dodijeljene su nagrade partnerima u turističkom sektoru, predstavnicima medija i vlada, koji su sustavno promicali i pratili rad Udruge hotelijera kroz 25 godina postojanja.

lijevo
desno