Zamjenica Tepšić otvorila Lidrano 2020.

Gradsku smotru LiDraNo 2020., koja se održava u Kazalištu Marina Držića, otvorila je danas zamjenica dubrovačkog gradonačelnika Jelka Tepšić. Pozdravljajući sve učenike, nastavnike i mentore zaželjela im je uspješno predstavljanje u svim kategorijama - literarnom, dramskom, scenskom i novinarskom stvaralaštvu.

 

Istaknula je također kako je lijepo da se gradska smotra odvija upravo u gradskom kazalištu, kao mjestu koje je koljevka dubrovačkog i hrvatskog govora, gdje se prisjećamo svih naših predaka od kojih baštinimo naš grad, a među njima posebno mjesto zauzima i naš veliki pisac Marin Držić, po kojem kazalište i nosi ime.

 

''Želim vam svima uspjeh, da date najbolje od sebe i da se na posljetku ovdje dobro osjećate. Uvijek je važno sudjelovati i na ovakvim smotrama pokazati koliko i kako možete. Ne mogu svi biti najbolji, ali upravo je različitost naše bogatstvo'', poručila je učenicima zamjenica Tepšić.

 

Na otvorenju Lidrana bio je i pročelnik gradskog Upravnog odjela za obrazovanje, sport, socijalnu skrb i civilno društvo Dživo Brčić.