Zamjenica Tepšić na svečanoj dodjeli nagrada "Suncokret ruralnog turizma Hrvatske“

Na 5. međunarodnom kongresu o ruralnom turizmu, koji je u Cavtatu okupio brojne domaće znanstvenike i stručnjake iz područja turističkog poslovanja, u četvrtak su u hotelu Croatia dodijeljene nagrade „Suncokret ruralnog turizma Hrvatske“. Od 138 prijavljenih projekata ocjenjivačka komisija je u osam kategorija odabrala 59 najboljih za 2021. godinu.

 

Zamjenica gradonačelnika Jelka Tepšić uputila je čestitku svim nominiranima i dobitnicima vrijednih priznanja koji predstavljaju potvrdu njihove kvalitete i angažmana u razvoju ove specifične turističke ponude.

 

- Nas kao Grad Dubrovnik osobito veseli što smo se mi u vrijeme koronakrize, nastojeći promijeniti smjer našeg turizma okrenuli prema održivosti, što prepoznajemo istu premisu, ne samo organizatori ovog kongresa i svih dionika ruralne turističke ponude, već i cijele Hrvatske i svih ostalih dionika hrvatskog turizma. Vjerujem da će put pred nama biti izazovan i zanimljiv, ali da ćemo doći do krajnjeg cilja održive hrvatske destinacije kojom ćemo svi zajedno odgovorno upravljati – istaknula je zamjenica Tepšić.   

lijevo
desno