Zamjenica Tepšić na dodjeli Zlatne penkale

Hrvatska turistička zajednica u Dubrovniku je večeras organizirala svečanu dodjelu ''Zlatne penkale'', nagrade koja se dodjeljuje inozemnim novinarima, urednicima, TV i radijskim prezenterima, travel blogerima i influencerima za najbolji objavljeni materijal o Hrvatskoj u prošloj, 2023. godini. Na ovoj jubilarnoj 20. dodjeli u Lazaretima okupljene je pozdravila zamjenica gradonačelnika Dubrovnika Jelka Tepšić.

 

''Svjedoci smo da su mediji, blogeri i influenceri postali ključni akteri u suvremenom turizmu. Vaša strast prema istraživanju, kreativnost u prezentaciji i entuzijazam u dijeljenju svojih iskustava čine vas važnim partnerima u promociji Hrvatske, a time i Dubrovnika kao nezaobilazne destinacije'', kazala je zamjenica Tepšić te upoznala prisutne s naporima koje Dubrovnik poduzima s ciljem održivog turizma, kao i s velikim UNESCO jubilejima koje obilježavamo ove godine. 

 

Zamjenica Tepšić i direktor Turističke zajednice grada Dubrovnika Miro Drašković uručili su nagrade u tri kategorije, za najbolju radijsku, online i tiskanu reportažu.

 

Dodjelom ''Zlatne penkale'' Hrvatska turistička zajednica posebno pozitivno ističe i valorizira vrijednost hrvatskog i afirmativnog izvještavanja o Hrvatskoj u inozemnim medijima te iskazuje zahvalu i priznanje medijima na nemjerljivom doprinosu u promociji hrvatskog turizma u svijetu.

lijevo
desno