Zamjenica Tepšić dodijelila nagradu volonterki godine Karli Krmek

Godišnja svečana dodjela volonterskih nagrada i zahvalnica održana je u petak u Saloči od zrcala Narodne knjižnice Grad. Zamjenica gradonačelnika Jelka Tepšić tom prigodom uručila je nagradu volonterki godine Karli Krmek koja volontira u Crvenom križu.

 

Karlu Krmek je za nagradu Volonter 2018. godine predložilo Gradsko društvo Crvenog križa Dubrovnik. Karla je aktivni član Kluba mladih CK Dubrovnik od rujna 2017. Godine. U 2018. Ostvarila je najveći broj volonterskih sati – 176 i to sudjelujući aktivno u mnogim akcijama, uključujući akcije u prevenciji trgovine ljudi zajedno s Ministarstvom unutarnjih poslova i u prevenciji ovisnosti.

 

Zamjenica Tepšić čestitala je svim dobitnicima nagrada i svim volonterima, ističući ulogu njihovog nesebičnog rada koji ulažu, a Karlu Krmek je izdvojila kao uzor. Naglasila je kako će Grad i dalje podupirati razvoj volonterstva i rad Volonterskog centra Dubrovnik.

 

Dobitnica nagrade u kategoriji koordinator volontera u 2018. godini je Martina Velić iz UR Instituta. HGSS – Stanica Dubrovnik dobila je priznanje u kategoriji organizator volontiranja, dok je nagradu za korporativno volontiranje dobio Grawe Hrvatska d.d. Dubrovnik.

 

Ovo događanje dio je projekta "Održivo i kvalitetno volontiranje - snažan doprinos zajednici!" financiranog od strane Grada Dubrovnika, kao i projekta Lokalnog volonterskog centra financiranog od Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

lijevo
desno