VOX POPULI Anketa: Rekonstrukcija dijela ulice Žrtava s Dakse

Putem platforme Otvoreni Grad-Vox populi Grad Dubrovnik je otvorio anketu vezano za prijedlog uređenja dijela ulice Žrtava s Dakse. Kako je i najavio gradonačelnik Mato Franković, na ovaj način omogućit će se samim stanovnicima ovog područja da iznesu svoje mišljenje te sami odluče kako žele da izgleda prostor ispred njihovog kućnog praga. 

 

Stoga ovim putem Grad Dubrovnik poziva stanare dijela ulice Žrtava s Dakse da sudjeluju u anketi koja je otvorena od ponedjeljka, 19. prosinca od 00:00 do utorka 20. prosinca do 23:59 sati te iznesu svoje mišljenje.

 

Anketa je podešena na razinu kućnog broja, što znači da je omogućeno sudjelovanje stanovnicima adresiranim na kućnim brojevima Žrtava s Dakse br. 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14 i 16.

 

Budući je platforma Otvoreni Grad prvi sustav u Republici Hrvatskoj koji omogućuje direktno sudjelovanje građana u upravljanju gradom te je za navedeni alat potrebna autentifikacija putem sustava e-građanin Grad Dubrovnik je prethodno stanovnicima na kućne adrese uputio korisničke upute te je za vrijeme trajanja ankete osigurao tehničku pomoć stanovnicima koji u slučaju poteškoća s prijavom mogu nazvati na broj telefona 020 351 716. 

 

Svi zainteresirani građani anketi mogu pristupiti putem web stranice : https://voxpopuli.edubrovnik.hr