Veleposlanik Republike Koreje u Hrvatskoj na prijmu kod gradonačelnika Frankovića

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković primio je danas veleposlanika Republike Koreje u Republici Hrvatskoj Njegovu ekselenciju Won-sup Parka s kojim je razgovarao o mogućnostima unapređenja turističke suradnje između Dubrovnika i Republike Koreje.
 

Veleposlanik Won-sup Park iskoristio je priliku kako bi gradonačelniku Frankoviću i njegovom timu čestitao na pobjedi i preuzimanju vodeće funkcije u Gradu ističući kako mu ovo nije prvi posjet Gradu Dubrovniku te da se nada nastavku suradnje, ali i pokretanju zajedničkih projekata.

Gradonačelnik Franković istaknuo je kako Republika Koreja značajno tržište s kojim Grad Dubrovnik želi ostvariti prijateljske i poslovne odnose, a posebno ako se uzme u obzir da je posljednjih godina primjetan porast broja gostiju iz Republike Koreje.

Tijekom prijema, veleposlanik Park iskazao je želju korejske strane za dodatnim ulaganjima u razvoj i proširenje turističke ponude u Dubrovniku i Hrvatskoj, ali i zajedničkom djelovanju na promociji Dubrovnika u Republici Koreji.

Gradonačelnik Franković pozdravio je iskaz interesa za suradnjom i ulaganjima na području turizma te drugim aktivnostima čiji je cilj jačanje već dobre suradnje između Dubrovnika i Republike Koreje.

lijevo
desno