Uz OŠ Mokošica u utorak se nastavlja ukrašavanje izloga na Stradunu

U sklopu projekta ukrašavanja izloga „Adventski  kalendar na Stradunu" u utorak, 11. prosinca učenici OŠ Mokošica uređivat će izlog bistroa „Orlando“. Ukrašavanje izloga „Orlanda“ započet će u 13:30 uz napomenu da će školski zbor prigodni glazbeni program izvesti s početkom u 14:30 sati.

U četvrtak, 13. prosinca uređivat će se dva izloga; polaznici likovnih radionica Doma Marina Držića ukrašavat će izlog Algebre od 11:00 sati do podne, dok su za izlog ljekarne „Domus Christi“ zaduženi mališani OŠ Antuna Masle, Orašac i to od 14:00 do 15:00 sati.


Kako bi Stradun kao centralno mjesto događanja Dubrovačkog zimskog festivala izgledao što ljepše i primjerenije blagdanskom ugođaju mališani iz osnovnih škola Lapad, Mokošica, Ivana Gundulića, Marina Držića, Marina Getaldića i Antuna Masle te iz dječjih vrtića „Izviđač“ i „Pile“ na čelu sa svojim voditeljima izrađuju koncepte uređenja i dekoriraju izloge, a pomažu im i učenice i učenici Umjetničke škole Luke Sorkočevića kao i polaznici likovnih radionica Doma Marina Držića i Umjetničke galerije Dubrovnik. Koordinatorice projekta su gospođe Lucija Perojević i Rajna Inić.