U Gradskoj vijećnici potpisan sporazum između Hajduka i NKNA Libertas

NK Nogometna akademija Libertas i HNK Hajduk potpisali su u ponedjeljak u Gradskoj vijećnici Grada Dubrovnika ugovor o sportsko-poslovnoj suradnji. Ugovor su potpisali predsjednik uprave Hajduka Ivan Kos i predsjednik NKNA Libertas Niko Musladin. Svečanom potpisivanju ugovora prisustvovali su gradonačelnik Mato Franković kao i predsjednik Gradskog vijeća Marko Potrebica.  


Prilikom uvodnog obraćanja gradonačelnik Franković pohvalio je ovu suradnju i kazao: „Entuzijazam ljudi koji su klub vodili na početku, kao i danas, govori koliko se toga može napraviti kad si uporan i znaš što želiš.“

Gradonačelnik je izrazio nadu kako će potpis ugovora dodatno osnažiti mlade generacije i dati im dodatni motiv kako bi ubuduće što više prvotimaca Hajduka dolazilo iz Dubrovnika.

„Današnji je dan vrlo važan za povijest dubrovačkog nogometa. Kako bismo proveli sve točke ugovora, uz podršku Grada Dubrovnika, Dubrovačkog saveza sportova i Sportskih objekata, imat ćemo organizaciju raznih natjecanja i kampova gdje moramo iznjedriti nove talente,“ kazao je tom prilikom predsjednik NKNA Libertas Niko Musladin.

lijevo
desno