Svečano proglašenje najboljih mladih tenisača Dubrovnik DUD Bowl turnira

Zamjenica gradonačelnika Jelka Tepšić sudjelovala je na svečanosti dodjele medalja i pehara najboljim tenisačima ovogodišnjeg izdanja međunarodnog teniskog turnira Dubrovnik DUD Bowl za djecu do 13. godina.
 

Riječ je o najbržem rastućem turniru u svijetu koji je samo u četiri godine postojanja doveo u Dubrovnik više od 200 tenisača i tenisačica iz 46 različitih država svijeta s pet kontinenata.

Dodatno u prilog popularnosti Turnira govori i činjenica da su većina prisutne djece državni prvaci, pa se doista radi o talentiranim i perspektivnim tenisačima. Napomenimo i da ovaj koncept Turnira, gdje djeca igraju u round robin sistemu, s osigurana najmanje četiri meča, još ne postoji niti na jednom turniru.

Na održanom turniru natjecala su se djeca iz Francuske, Ukrajine, Švedske, Bugarske, Bosne i Hercegovine, Poljske, Srbije, Makedonije, Češke, Rumunjske, s Malte, iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, Japana te naravno iz Hrvatske.

Pobjednici ovogodišnjeg izdanja turnira su Makedonka Aleksandra Simeva i​ Šveđanin Tobias Wallina, a nagrade im je uručio legendarni tenisač Goran Ivanišević. 

lijevo
desno