Sanitat na tržnici Lapad planira nove sadržaje i ponudu, ispituje se interes zakupaca prostora

Nakon otvorenja vrtnog centra na tržnici Lapad i postavljanja rampe za osobe s invaliditetom, gradska tvrtka Sanitat Dubrovnik nastavlja sa započetim procesom revitalizacije lapadske place. 


Tako je objavljen javni poziv za iskaz interesa za zakup poslovnih prostora u sklopu tržnice, i to za obavljanje trgovačke djelatnosti prodaje ribe i ribljih prerađevina te za prodaju mesa i mesnih prerađevina, odnosno drugih srodnih trgovačkih djelatnosti koje predstavljaju izdvojeni sektor na tržnici.

Poslovni prostori koji se oslobodili nadogradnjom poslovne zgrade Sanitata u Ulici Marka Marojice površine su 17,75 i 16,61 metara kvadratnih u potpunosti su komunalno opremljeni, a u zakup će se  dati na dvije godine. Mjesečna zakupnina utvrdit će temeljem rezultata javnog natječaja koji će biti raspisan po utvrđivanju zainteresiranosti poduzetnika i fizičkih osoba, a što je i svrha ovog javnog poziva.

Namjena Sanitata i Grada Dubrovnika je kreiranje nove kvalitetne ponude na tržnici Lapad poput ribarnice, mesnice, pršutane i pršutoreznice, prodaje mlijeka i mliječnih prerađevina, jaja i kruha te sličnih djelatnosti koje su komplementarne osnovnoj ponudi tržnica na malo.

Javni poziv  za iskaz interesa za zakup poslovnih prostora - Tržnica Lapad možete preuzeti OVDJE