REZULTAT PARTICIPATIVNOG BUDŽETIRANJA Neboderko na prijedlog građana vozi do nebodera u Gružu

Participativno budžetiranje

„Neboderko“, nova linija u gradskom prijevozu koja, na prijedlog građana, nebodere u Gružu povezuju s poslovnim centrom grada, počela je prometovati u ponedjeljak.

 

Projektom „Neboderko“ povećana je autobusna povezanost dijela Gruža, a isti je realiziran u sklopu prošlogodišnjeg ciklusa participativnog budžetiranja u suradnji Grada Dubrovnika, Gradskog kotara Gruž i javnog prijevoznika Libertas Dubrovnik. Kako bi se stanovnicima nebodera u Gružu omogućila bolja povezanost s poslovnim centrom grada prijevoz se obavlja sljedećom trasom: Robna kuća Srđ - Kružni tok- Ulica Andrije Hebranga- Ulica generala Janka Bobetka-Od Gaja 70.

 

Linija trenutno prometuje prema probnom režimu, dok će prijedloge i sugestije građana korisnika navedene usluge Libertas Dubrovnik primati pozivom na 020 441 – 334 ili putem elektroničke pošte libertas@libertasdubrovnik.com.

 

Vozni red: https://www.libertasdubrovnik.hr/novosti/529/novosti-u-gradskom-prijevozu-od-ponedjeljka-starta-neboderko

 

Podsjetimo, prije pokretanja ovog projekta, Grad Dubrovnik proveo je radove sanacije asfalta dijela ceste ulice Od Gaja ukupne površine 3000 metara četvornih i to na potezu od križanja s Ulicom generala Janka Bobetka do križanja s Ulicom padre Perice, a kojom je Grad Dubrovnik osigurao lakše i sigurnije kretanje do nebodera u Gružu.

 

lijevo
desno