Raspisan Javni poziv za davanje u zakup blagdanskih kućica u okviru Dubrovačkog zimskog festivala

Dubrovačka baština d.o.o. raspisala je Javni poziv za prikupljanje ponuda za zakup kućica za obavljanje ugostiteljske djelatnosti za vrijeme održavanja manifestacije „Dubrovački zimski festival“.

 

Javni poziv raspisan je za blagdanske kućice koje će se davati u zakup u vremenu od 26. studenoga 2022. godine do 6. siječnja 2023. godine. Ukupno će biti 21 kućica, od toga će 10 kućica biti smješteno na Stradunu, po četiri na Brsaljama i na Gundulićevoj poljani te po jedna kućica u Uvali Lapad, u Gružu i u Novoj Mokošici. 

 

Javni poziv se provodi od 13. listopada 2022. godine, a razmatrat će se ponude koje su pristigle zaključno do 27. listopada 2022. godine, do 10:00 sati.

 

Ponude se podnose osobno ili preporučenom poštom na adresu: Povjerenstvo Dubrovačkog zimskog festivala“, Pred Dvorom 1, (pisarnica Grada Dubrovnika), 20000 Dubrovnik, s naznakom „ Za javni natječaj – zakup kućice“ – NE OTVARATI.

 

Povjerenstvo za provedbu postupka će razmatrati samo one ponude koje su bez obzira na način dostave na njegovu adresu zaprimljene zaključno do 27. listopada 2022. godine, do 10:00 sati.

 

Detaljne obavijesti o uvjetima natječaja i mikrolokacijama zainteresirani mogu dobiti u prostorijama društva DUBROVAČKA BAŠTINA d.o.o., Frana Supila 10, Dubrovnik/Lazareti ili na tel. 020/446-184, te putem e-maila: info@dubrovackabastina.com.

 

Tekst javnog poziva dostupan je i na ovoj web stranici pod NATJEČAJI