Proglašeni najbolji sportaši u 2017. godini

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković, zamjenica Jelka Tepšić, predsjednik Gradskog vijeća Marko Potrebica i pročelnik Upravnog odjela za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo Dživo Brčić sudjelovali su u utorak na svečanosti proglašenja najuspješnijih dubrovačkih sportaša u 2017. godini.

Ova tradicionalna priredba Dubrovačkog saveza športova održana je u hotelu Valamar Lacroma resort gdje su dodijeljena priznanja brojnim uspješnim dubrovačkim sportašima i ekipama koji su u prošloj godini ostvarili zapažene rezultate.

Gradonačelnik Mato Franković u svom je govoru uputio zahvalu dubrovačkim sportašicama i sportašima koji promiču grad diljem svijeta kazavši kako je njihov doprinos nemjerljiv.  –„Radimo Strategiju sporta koja će nam pokazati kako možemo i moramo oplemeniti dubrovačku sportsku infrastrukturu i tako ćemo dobiti pravi smjer u kojem Grad Dubrovnik sa sportskom infrastrukturom treba ići“, rekao je gradonačelnik.

Za najbolju žensku ekipu proglašene su seniorke Ženskog košarkaškog kluba Ragusa, a najuspješnija momčad je Vaterpolski klub Jug CO, dok je najuspješnijim trenerom proglašen trener VK Juga Vjekoslav Kobešćak. Nagradu za životno djelo dobio je predsjednik Šahovskog kluba Dubrovnik Bajro Sarić.
 
 

lijevo
desno