Prijem za Hrvatsku stolnotenisku reprezentaciju, sutra se igra kvalifikacijska utakmica u Dubrovniku

Ususret sutrašnjoj kvalifikacijskoj utakmici Hrvatska-Austrija za Europsko prvenstvo u stolnom tenisu, koja se igra u Sportskoj dvorani u Gospinom polju, danas je u palači Sponza organiziran prijem za igrače hrvatske reprezentacije i čelnike Hrvatskog stolnoteniskog saveza, kojem je prisustvovao i gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković.

 

''Zaista je velika čast biti domaćin reprezentaciji. Nadam se da će značajan broj sugrađana i doći na utakmicu. Nakon realizacije nove multifunkcionalne sportske dvorane u Gospinom polju Dubrovnik će redovito moći biti domaćin brojnim svjetskim natjecanjima pa tako i stolnom tenisu. Zahvalio bih se svima, a posebno našem Stolnoteniskom klubu Libertas Marinkolor koji cijeli niz godina osvaja najznačajnije nagrade u Hrvatskoj, promovira ovaj sport, privlači mlade ljude i ima odlično uigranu ekipu'', rekao je gradonačelnik Mato Franković.

 

Hrvatska stolnoteniska reprezentacija prvi će put zaigrati u Dubrovniku, istaknuo je predsjednik Hrvatskog stolnoteniskog saveza Zoran Primorac, te dodao da očekuje dobar rezultat u ovoj kvalifikacijskoj utakmici za Malmo.

 

''Dodijeljena nam je čast da budemo prvi od pet domaćina ovih utakmica. Od dvorane smo napravili lijepu arenu i sutra očekujemo dobar ambijent na utakmici'', kazao je predsjednik Stolnoteniskog kluba Libertas Marinkolor Goran Raspopović.

 

Gradonačelnik Franković u ovoj je prigodi i kratko zaigrao stolni tenis s hrvatskim reprezentativcem Andrejom Gaćinom, a potom i s predsjednikom Hrvatskog stolnoteniskog saveza Zoranom Primorcem.

lijevo
desno