PLAN UPRAVLJANJA Javni poziv za izbor predstavnika privatnog sektora

Zavod za obnovu Dubrovnika, kao glavni koordinator za provedbu Plana upravljanja svjetskim dobrom UNESCO-a „Starim gradom Dubrovnikom“ uputio je Javni poziv zainteresiranim predstavnicima privatnog sektora, cehova i drugih strukovnih organizacija privatnog sektora da u svrhu uspostave upravljačkog sustava provedbe Plana upravljanja prisustvuju skupu zainteresiranih predstavnika koji će se održati u utorak, 7. lipnja 2022. godine u 18:00 sati, u zgradi DURE, na adresi Branitelja Dubrovnika 15, u dvorani u prizemlju.

 

Sudjelovanje na radionici/skupu potrebno je potvrditi na e-mail tpuzovic@dura.hr, najkasnije do 06. lipnja u 12:00 sati. 

 

U ovoj će se prigodi odabrati jedan predstavnik privatnog sektora za člana Izvršnog odbora Upravljačke komisije. Glavna zadaća Izvršnog odbora je briga o neposrednoj primjeni Plana upravljanja i osiguranje koordinacije svih dionika uključenih u provedbu Plana upravljanja.

 

Svrha Plana upravljanja područjem svjetskog dobra je osigurati dugoročan sustav upravljanja koji će omogućiti očuvanje kvalitete, izvornosti i cjelovitosti prepoznatog svjetskog dobra, kao i sastavnica koje potvrđuju izvanredne univerzalne vrijednosti, istodobno održavajući kvalitetu života građana i aktivnu multifunkcionalnu namjenu gradskog središta.

 

Tekst Javnog poziva s više detalja dostupan je u nastavku.