Otvorena 3. međunarodna znanstvena konferencija Dubrovnik International Economic Meeting

Treća međunarodna znanstvena konferencija Dubrovnik International Economic Meeting (DIEM 2017) – Managing Business Growth in a Volatile Environment“ (DIEM – Upravljanje poslovnim rastom u nestabilnom okruženju) svečano je otvorena danas na Sveučilištu Dubrovnik.
 

Otvaranju konferencije koja će se u Dubrovniku održavati do 14. listopada 2017. u organizaciji Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju Sveučilišta u Dubrovniku nazočila je i zamjenica gradonačelnika Jelka Tepšić koja se prigodnim govorom obratila svim sudionicima konferencije kao i gostima.

Zamjenica Tepšić poželjela je organizatorima i sudionicima što kvalitetniju raspravu te da doneseni zaključci budu smjernice za daljnje napredovanje današnjeg suvremenog društva.

Konferencija o aktualnoj ekonomskoj problematici ima za cilj okupiti znanstvenike iz cijelog svijeta da prikažu postignuća svojih empirijskih ekonomskih i društvenih istraživanja o aktualnoj ekonomskoj problematici.

Zaključci će pritom o inovativnim pristupima rješavanju suvremenih ekonomskih problema biti na korist i znanstvenicima i institucijama na kojima djeluju. Poslužit će to i poslovnim subjektima jer se oni zasigurno u svakodnevnoj praksi suočavaju s brojnim izazovima u suvremenome poslovnom okruženju.

Konferencija se održava uz pokroviteljstvo predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović i uz potporu Ministarstva znanosti i obrazovanja.

lijevo
desno