NAJAVA Javno izlaganje za UPU Suđurađ, moguće i online sudjelovanje

U tijeku je Javna rasprava o Prijedlogu Urbanističkog plana uređenja naselja Suđurađ, koja traje od 23. studenog do zaključno 22. prosinca 2020. godine. Javni uvid može se obaviti u ovom terminu, svaki dan od 09:00 do 19:00 sati, u Luži (ispod zvonika), na mrežnim stranicama Grada Dubrovnika te u Informacijskom sustavu prostornog uređenja.

 

Javno izlaganje održat će se u četvrtak, 10. prosinca 2020. godine, s početkom u 11:00 sati u Velikoj vijećnici Grada Dubrovnika, uz primjenu važećih protuepidemijskih mjera te putem on-line sustava, u koji se sudionici javnog izlaganja mogu prijaviti putem e-maila: javna.rasprava@dubrovnik.hr, na način da daju svoje podatke (ime, prezime i e-mail adresa), najkasnije do 9:00 sati na dan održavanja javnog izlaganja kako bi im se na vrijeme mogla uputiti pozivnica za online video poziv i upute.

 

Također, izlaganje će se uživo prenositi na web stranici Grada Dubrovnika i putem službenog Facebook profila Grada.

 

Mišljenja, prijedlozi i primjedbe na Prijedlog Urbanističkog plana uređenja naselja Suđurađ mogu se dati na način da sudionici u javnoj raspravi:

 

> postavljaju pitanja tijekom javnog izlaganja o predloženim rješenjima, na koja usmeno odgovaraju osobe koje vode javno izlaganje,

 

> daju prijedloge i primjedbe u zapisnik za vrijeme javnog izlaganja,

 

> svoje prijedloge i primjedbe u pisanom obliku dostave na adresu: Grad Dubrovnik, Upravni odjel za urbanizam, prostorno planiranje i zaštitu okoliša, Pred Dvorom 1, 20 000 Dubrovnik, do zaključno 22. prosinca 2020. godine.

 

Prijedlozi i primjedbe moraju biti čitko napisane te moraju sadržavati ime i prezime, adresu i potpis podnositelja. Prijedlozi i primjedbe koji nisu dostavljeni u roku i nisu čitko napisani, ne moraju se uzeti u obzir u pripremi Izvješća o javnoj raspravi.

 

Sve dodatne informacije se mogu dobiti u Upravnom odjelu za urbanizam, prostorno planiranje i zaštitu okoliša, Pred Dvorom 1, Dubrovnik, na telefon: +385 (0)20 351 811 ili na e-mail: urbanizam@dubrovnik.hr .

 

Materijali za javnu raspravu dostupni su OVDJE.